Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: De är ansvariga för ÖFK: s fall

Mina tankar om varför kommunen nobbar ÖFK.

Självklart säger kommunen nej, de har ju hela tiden sedan Kindberg greps visat var de står genom att exempelvis dra in sponsringen eller i alla fall frysa den. Jag vet inte om det är för att de tror sig tjäna extrapoäng bland väljarna eller vad? Jag tror att ert agerande bidragit till den negativa spiralen ÖFK har hamnat i. Media, kommun och sponsorer skulle ha stått kvar när det blåste och klargjort att ÖFK och Kindberg inte är samma sak. Då hade klubben kunnat räddas, genom att visa respekt för klubben.

ÖFK är ett sjunkande skepp och det kan man inte enbart klandra Kindberg för. Så länge han fanns kvar så var i alla fall ekonomin god. ÖFK: s undergång är framförallt tre saker; girighet, inkompetens och avundsjuka.

Många är de som haft synpunkter på ÖFK och ställt krav. Jag tycker att det är sorgligt att se alla självupptagna människor som bara tänker på sig själva. En hel landsdel borde ha stått upp för ÖFK när det blåste som värst, men ingen har stått där. Allra minst kommunen och sponsorerna.

Vem skall betala hyra för Jämtkraft Arena nu och vad kostar det årliga underhållet?

Elvis

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel