Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Dåligt skött av Inlandsbanan

Bokade och betalade resa den 23 juni. Den 24 juni fick jag ett mail att alla resor i sommar blir inställda. Inte underligt att så lite nya resenärer tillkommer.

Under de sista två veckorna så jag försökt att boka på Inlandsbanans hemsida men det har inte gått. Men helt plötsligt så den 23 juni så var det någon som svarade på telefon att nu fungerar det att boka via hemsidan. Det fungerade, jättebra nu är bokningen klar.

Dagen efter, den 24 juni blev sommartrafiken inställd. Den 6 juli skulle den första tågresan ha gått i år. Inlandsbanans vd Peter Ekholm skriver att en minskad efterfrågan uppstått.  

Har man en hemsida som inte fungerar kommer inga nya bokningar. Dessutom är det två veckor till premiärturen den 6 juli, under den tiden hade man kunnat få in mer bokningar. Väldigt dåligt skött.

Ulf Magnusson, Stig Söderin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel