Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Corona – en dröm för MP

Flera kanske undrar vad som skulle inträffa om Miljöpartiet fick egen majoritet i ett riksdagsval och fick bestämma allt helt själva, dvs om de fick avveckla flyget, stoppa global handel och att folk i princip ska sluta konsumera.

Det är faktiskt bara att ta del av vad som händer nu i samhället. Resultatet ser vi i en kollapsad ekonomi och massiva kostnader för det offentliga dvs en katastrof utan dess like. Är det så här man vill ha det så lägg en röst på Miljöpartiet i valet 2022. Om man däremot ogillar massarbetslöshet, otaliga företagskonkurser samt de brutalt höjda skatterna som kommer krävas för att ändå göda den offentliga sektorn och ge plats för fler Miljöpartistiska experiment med dina skattepengar, ja då måste det jobbas för att Miljöpartiet kommer under 2,7% i valet 2022 så att de även tappar den offentliga partifinansieringen och förhoppningsvis förpassas till den ideologiska soptippen.

Miljöpartiet hade redan innan Covid-19 orsakat stort individuellt lidande och stora offentliga kostnader till ingen riktig nytta genom att utpressa sittande regeringar i olika extrema "hjärtefrågor". Följdverkningarna kommer påverka Sverige under lång tid framöver. Låt aldrig det ske igen.

Per Edström, Östersund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel