Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Bussresan blev en skräckfärd

Senaste gången jag åkte buss var i Ukraina, bussen var urgammal och vägarna dåliga. Efter en tur härom dagen i stan kommer det nog att dröja innan jag åker buss igen.

Jag kör egen bil i jobbet så jag åker sällan buss. Denna gången lämnade jag in bilen på verkstad i Lillänge och tog bussen hem till Ås.

Det var en hemsk upplevelse då både bussen från Lillänge och bussen till Ås var bedrövlig. Det skakade och knakade och gnisslade hela tiden, som om inredningen höll på att lossna, det fullkomligt dånade från hjulhusen.

Det slamrade från hjulupphängningarna Och Stolarna var som  träbänkar! Helt otroligt, bussarna är ju nästan nya? Det var nog den sämsta resa jag gjort i hela mitt liv! Jag kan säga att jag hellre åker buss i Ukraina!

Vad är det som har hänt? Finns det ingen ljudisolering alls? Och varför knakar det när bussen kränger? Jag hade ont i ryggen efter denna korta tur. Jag skulle aldrig klara av att åka varje dag, eller att åka en längre sträcka, t.ex till Järpen.

Hur ska ni locka folk att lämna den goa sköna bilen hemma för att ta bussen när man blir närmast misshandlad i bussen? Hur tänkte ni som upphandlar?

För nuftig

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel