Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Applådera de vårdanställda

I dessa oroliga tider så måste vi stötta varandra. Jag är själv undersköterska på en avdelning på sjukhuset.

Jag tycker nog det borde vara på sin plats att styrelsen ställer sig upp och applåderar sina duktiga och kompetenta medarbetare nu.

Och efter det så kanske det vore självklart att vi alla som är anställda på regionen får en högre löneökning än tidigare år. Vården som bedrivs i dessa oroliga tider är mycket god och dom allra flesta gör sitt bästa och lite till.

Vi går till våra arbetsplatser som vanligt och gör vårt jobb. Vi blir tacksamma över gratis fika på Pressbyrån och är glada över alla som uppskattar jobbet vi gör.

Vissa beslut som tas kan vi på golvet skaka på huvudet åt. Men vi utför jobbet enligt nya riktlinjer som kommer och vi försöker vara goda ambassadörer åt regionen. En sak är nog helt säker, regionen har många duktiga medarbetare. Och det blir extra tydligt i dessa dagar.

Eva Rheborg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel