Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Alla tänker på sig, ingen på mig

Kära Besviken som skrev en insändare i maj, där "Besviken" tyckte att regeringen glömt bort förtidspensionärerna när det kommer till bostadstillägget som har ett maxtak på 5600 kronor samtidigt som hyrorna höjs varje år.

Du har helt rätt i att bostadstillägget släpar efter. Men det är mycket värre än så. Förtids- och sjukpensionärer har glömts bort när ålderspensionärerna har kompenserats för orättvisorna som jobbskatteavdraget ställde till. Man har tvingats betala 10-12 procent högre än alla andra med en inkomst i samma nivå... och ingen politiker förutom Vänstern verkar varken vara medveten om detta, eller alternativt ha nån som helst lust att göra nånting åt det.

Alla struntar i dessa pensionärer, till och med ålderspensionärerna som har skrikit i högan sky för att bli kompenserade för egen del, men inte nämnt sina olycksbröder med en enda stavelse.

Alla bara tänker på sig själva, även ålderspensionärer!

Desillusionerad

före detta S-väljare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel