Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inkompetens styr Strömsund

Jag läser att Strömsunds kommun skulle sälja sju hektar för 10 000 kr till golfklubben. En skandal. Att det sen visar sig handla om 74 hektar gör ju inte saken bättre.

Annons

Då beslutet om golf‑ banan togs så sades att det var inte något som skulle komma att ligga skattebetalarna till last. Men det måste det väl göra då man är villig att sälja bra mark till ett sånt underpris.

Jag har även fått höra att kommunen låter skogen följa med. Det om inte annat måste väl vara något vi skattebetalare kommer att få betala i slutänden. Om det hade sålts till marknadsmässiga priser så hade det ju blivit ett hyfsat tillskott till kommunkassan.

Jag hörde att det har gjorts en värdering på sju hektar och den hamnade på cirka 500 000 kronor. Undra just hur mycket det handlar om nu då det visar sig vara tio gånger så mycket?

Har verkligen kommunen rätt att skänka bort såna här summor och man måste ifrågasätta kompetensen.

Vi får ju inte glömma Brattli heller. Där fanns det visst nån köpare som gav ett högre bud men fick nobben. Vad som hände med Brattliprojektet verkar ju vara höljt i dimmor.

Sedan så får vi väl hoppas att beslutet om Åshamraköket är början till slutet för den så kallade Salamaten. Då det gäller våra gamla som är vana riktigt lagad mat, så måste det vara bättre med något som lagas till i närheten av där man bor. Av rent humanitära själ.

Det måste bli ett slut på det här att vår kommun blir mer eller mindre plundrad på sina tillgångar av inkompetenta beslutsfattare och att vi får kompetent folk som styr vår kommun efter valet.

Micke G

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel