Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inget är gratis

Kommunalrådet i Bräcke Sven Åke Draxten (S) satte förmodligen morgonkaffet I halsen när han slog upp tidningen och läste att folkpartisten Löfstrand ifrågasatte satsningen på skidtunnel i Gällöberget. Draxten ringde omedelbart upp regionrådet Uitto (S) och beklagade sig. Uitto i sin tur fattar pennan och försöker förklara för väljarna att skidtunneln i Gällö minsann kostar gratis.

Det som skrämmer mig är dessa toppsossars syn på offentlig ekonomi, det finns nämligen inget som är gratis. Deras inlägg förklarar med all önskvärt tydlighet hur socialdemokratiskt styre skapat en urholkad ekonomi i såväl regionen som Bräcke i kommun.

Regionalutveckling bör i mina ögon riktas mot hälsocentraler med god kvalitet runt om i hela länet, stärkta förutsättningar att bedriva en kvalificerad sjukvård etc, istället för dyrt utredningsarbete med svulstiga drömmar om skidturism på sommaren.

Pär Löfstrand (FP)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel