Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ingen tv-romans för Magnus

Redan efter första avsnittet av "Bonde söker fru" försvann hälften av deltagarna. Kvar är nu fyra bönder som får hjälp av TV 4 att hitta kärleken.

De var åtta från början, men fyra fick lämna programmet nästan omgående. Magnus Gustaphsson, grisbonde från Mattmar, var en av dem. Men han är inte besviken, för honom räckte det långt att få ta del av breven från de tittare som ville dejta just honom.

- Jag kom precis så långt som jag hade hoppats och ville. Det är väldigt utlämnande att vara en av de här fyra utvalda. Man har dålig koll på vad som kommer att visas i tv, man vet vad som filmas, men inte vad de klipper ihop, säger han.

De bönder som TV 4 följer under den femte säsongen är Ann-Katrin Andersson från Stehag, Johan Ivarsson från Billinge, Tomas Samuelsson från Nykil och Jonas Andersson från Öland. Den sistnämnde framstår redan efter ett avsnitt som en av de stora flickfavoriterna i programmet.

- Fast någon tjejtjusare är jag inte. Jag är en ganska glad prick och jag valde ganska glada tjejer. Det gjorde att allt blev rätt lättsamt, säger Jonas Andersson.