Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ingen tango i P4

Annons

Många irriteras av musikinnehållet i Radio Jämtland P 4. De som jobbar på radion bestämmer nog ingenting om musiken. Därför är det inte lönt att ringa radion och ha synpunkter.

Så här är det. I P4  får spelas melodiös  populärmusik från de senaste 30 åren. Cirka hälften skall hämtas från de senaste 3 åren. Resten hämtas bakåt i tiden – från 1983 och framåt.  Cirka hälften skall vara med sång på svenska, resterande på annat språk –  övervägande engelska. Kvinnlig och manlig sång skall vara lika delar.

P4 skall ha lyssnare från 30 år och uppåt. Musiken i programmen skall vara välbekant och populär i målgruppen.

I P4 spelas melodiös pop och rock. Nutida visa. Global pop. Country. Soul. Disco. Modern dansmusik. Lätt jazz.

I P4 spelas inte längre äldre visor och schlager, spelmansmusik, gammal dans, tango, instrumentalt som dragspel, gitarr m.m.

Musiken i P4 passar bäst för åldersgruppen 30 – 55 år. För äldre lyssnare spelas inget som de känner igen. Ingen kommer  att i radion få lyssna till sina favoriter från förr. Ni som har dator, leta rätt på Radio Viking och Vinyl 107. Finns även flera stationer.

 Kvarngubben

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel