Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ingeborg Göransson

Ingeborg Göransson, född Olsson, Storåbränna, har avlidit i en ålder av 88 år.

Annons

Hon bodde större delen av sitt liv på föräldragården ”västaåa”. Ingeborg gifte sig 1947 med Göran Göransson från Öjarn, där de drev jord och skogsbruk i många år. Hon var en duktig husmor som ägnade sig helhjärtat åt gårdens skötsel och familjen, andra intressen var vävning, sömnad, handarbete, bakning, bärplockning, korsord och blommor, och en av höjdpunkterna var när hon fick åka på PRO-dans.

Resor till Mainau och Nordkap var också minnesvärda upplevelser.

Ingeborg blev tidigt änka 1968, så barnen Barbro och Harry och barnbarnen betydde mycket för henne, med åren kom även tre barnbarnsbarn ”småstorsan min” som hon alltid sa.

1999 drabbades Ingeborg av sjukdom och hon flyttade till Storågården, de sista två åren bodde hon på Solbacka, Föllinge och på dessa ställen fick hon god omvårdnad.

Ingeborg sörjs av dottern Barbro med make Mats, sonen Harry, barnbarnet Helena med make Anders, barnbarnsbarnen Nora, Sara, Lea samt barnbarnet Göran.