Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inför helgens hockeyetta

Annons
ÖHC-KB 65
Spelas: Klanghallen, lördag kl. 14.00
Formen: Kurvan har pekat neråt i de senaste matcherna för unga ÖHC. Förlusten mot Ånge var en klar missräkning.
- Den kändes som vår match och med 15 klara målchanser borde vi ha avgjort, men ibland går det bara inte, säger Roger Forsberg. Men tränarduon Forsberg/Brunk tror på en ny vändning mot KB 65.
- 8-0 hemma mot Nälden imponerar. KB är trots att de är nykomlingar ett erfaret lag som vi måste möta med största respekt. Men kan vi komma upp i normal standard så ska vi vinna, hävdar Forsberg.
Skadeläget: Alla är friska och krya.
Tipset: 5-2
Nälden-KB 65
Spelas: Näskotthallen, söndag 14.00
Formen: Näldens 5-2 mot Kovland senast var ett styrkebesked, Pär Karlssons gäng har därmed två raka segrar i ryggen och har varit tuffa att tas med i hemmahallen så här långt. Rightskytten Johan Jönsson producerar mål i stadig takt, likaså Nikos Strantzalis.
KB 65 har inlett sanslöst ojämnt, vem blir till exempel klok på 8-0 mot Nälden, 0-6 mot Kovland, 5-0 mot Ånge och 1-5 mot LN 91? Stabilare på slutet, senast 3-1 borta mot Härnösand. Förre Modoforwarden Tommy Pettersson anför laget, tre mål och sex assist så här långt. Centern Björn Lindholm, som var aktuell för ÖHC inför säsongen, är även det en spelare av klass.
Tipset: 4-3

Mer läsning

Annons