Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

In med nya i Krokom

Jag tycker hela den här krokomshistorien är så sorglig. Har ni i Krokoms kommuns ledning bara för en enda sekund funderat på vilka signaler ni ger våra unga? I den här kommunen kan tjänstemännen bete sig i stort sett hur som helst, man driver en medmänniska en medarbetare till självmord, i en skola i samma kommun får läraren uttala som den värsta rasisten, men kommunens ansvariga har ändå fullt förtroende för illgärningsmännen/kvinnorna.

Det som är mest sorgligt är att ni tjänstemän inte har det civilkurage som behövs för att rakryggade kunna tala om att ni har gjort ett fruktansvärt misstag. Och till de partier som fortfarande inte har haft pondus nog att ta avstånd från dessa brottsliga handlingar, till er kan jag bara säga, jag beklagar er feghet, er dumhet, er handlingsförlamning, er motvilja till sunt förnuft och medmänsklighet, ta er i kragen och gör vad ni är ombedd att göra, agera mot såna här fruktansvärda brott, och för era väljares talan. Jag i min dumhet trodde att ni förtroendevalda stod på kommuninnevånarens sida. Tills nu så har, mig veterligen endast ett parti tagit avstånd från dessa kriminella handlingar och det är om jag nu inte har helt fel Vänsterpartiet, all heder till er "Vänstern" !

Nu är det dags att byta ut dessa slapphänta tjänstemän och politiker, in med nytt blod, in med människor som värnar om sina medmänniskor värnar om sina medarbetare, törs stå för sina åsikter, törs föra kommuninnevånarnas talan, törs ta strid FÖR ett rättvisare samhälle, ta strid mot rasism, ta strid mot mobbning, verka för ökad integration, och verka MOT ökad segregation. Ut med allt gammalt elände i Kommunhuset och in med nytt!

Sedan måste jag i ärlighetens namn också nämna att det finns även tjänstemän och i varje fall en politiker (V) som bryr sig och som säkerligen skulle vara kapabla att förändra denna omänskliga tankesmedja till ett medmänskligare tankesätt/förhållningssätt även i den här i kommunen, men då behövs det nog lite nytt blod till kommunhuset.

Arne Johansson

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel