Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Imponerande insatser

Imponerande med Marielle Grääs och Andrea Björk Wänseths insats med hjälp till förtvivlade flyktingar på Frösön!

Annons

Önskar bara att alla etablerade politiker presterat samma grad av känslor för 20–30 år sedan så hade inte våra storstadsghetton och Sverigedemokraterna funnits i dag! Vad har vår sossestyrda rika kommun mer än ett kallt ”fängelse utan galler och värme” att erbjuda? Stor skam dominerar!

Nu, som tidigare planerats, kommer jag personligen att besöka Frösön och lyssna om det finns musiker som kan framföra en enkel konsert! Finns den möjligheten kommer jag personligen att komponera ett musikstycke, premiär i Krokom naturligt, som ett innerligt tack för ”änglarnas” berömliga initiativ och känsla för våra vänner i de omöblerade, kalla dammiga och trånga boendet i sitt lilla ghetto! Hoppas att initiativet även värmer alla partifunktioner med Svenskt misslyckade storstadsghetton som svämmat över sina gränser, utan tanke på mänskliga värden i vårt lilla hjärtlösa land!

Åke Durre, Sverigedemokrat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel