Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ilska sedan Jägarvallen blivit uppgrävd

Jägarvallen har blivit uppgrävd och är ospelbar resten av säsongen.
– Bedrövligt! Vi skulle ha match här i morgon, men nu är planen förstörd, säger Lars Hellzén i Fältjägarna.

Annons

Jägarvallen är hemmaplan för Fältjägarna i division 4 och för IFK Östersunds ungdomslag. Båda klubbarna har matcher inplanerade för hösten, men nu är det enligt Hellzén kört med det.

– Kommunen har varit här och tagit markprover. Enligt vaktmästaren har de lagt tillbaka allt gräs som de grävt upp, men planen går absolut inte att spela på. Den är helt förstörd. De har pajat hela säsongen för oss.

Hellzén är mycket arg. Både för "tilltaget", men också för att ingen i kommunen tagit kontakt med Fältjägarna.

– Jag fick höra att vår match i morgon är flyttad till Sportfältet, men ingen har kontaktat oss personligen. Man får inte veta något. Det enda information vi får är när vi själva läser tidningarna.

Han är också frågande till varför Östersunds kommun vill bygga bostäder på en helt fungerande gräsplan, mitt i ett kommande bostadsområde.

– De ska alltså bygga hus här, trots att det kommer att bo massor av barn i området, som säkert behöver en plan att spela på.

Läs också:

Skandal att inte rädda Jägarvallen

Kommunen brast kring Jägarvallen