Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

IFK Östersund värvar nytt

IFK Östersund ömsar skinn inför division 2-säsongen. Man värvar Grace Tanda från ÖFK U och släpper Alexander Nilsson Ihrén till Ope.

Tränaren Leif Widegren håller som bäst på att sy ihop en ny trupp. Hittills har två spelare försvunnit och två har tillkommit.

Bröderna Christoffer och Alexander Nilsson har valt Ope, medan John Eriksson kommer in från Alsen och Grace Tanda från ÖFK U.

– Grace är en spännande spelare med fantastisk potential. Hans förmåga att växla tempo från stillastående är väldigt intressant. Nu gäller det att han orkar med att träna som vi gör, menar Widegren, som är ledsen att mista tvillingbröderna Nilsson Ihrén.

– Det känns sorgligt eftersom jag haft de här killarna i flera år. Christoffer och Alexander är hur träningsvilliga som helst och det är bara att gratulera Ope.

Orsaken till att de lämnar IFK är att de behöver få reguljär matchning.

– Tyvärr har flera spelare fått för lite matchtid i år eftersom vi haft så många i truppen. Alexander är en av dessa.

Leif Widegren är glad att samarbetsklimatet mellan Östersundsklubbarna blir allt bättre.

– Tidigare fungerade inte samarbetet, men nu pratar vi med varandra. Det fungerar.