Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Idol-Kevin till Vemdalsskalet

/
  • Kevin Borg ligger etta på Svensk-toppen med hiten ”With every bit of me.” På nya skivan som kom-mer i början av mars har han skrivit två egna låtar. Foto: scanpix

Direkt från USA till Härjedalen. I kväll inleder Idol-Kevin sin turné på Vemdalsskalet.

Annons

Kevin Borg har under hela veckan befunnit sig i Los Angeles. Där har han spelat in en musikvideo till nya singeln ”Streetlights”, som släpptes i tisdags.

Nu väntar nya albumet ”The Beginning”, som kommer den 4 mars, och turnépremiären i Vemdalen. Jerry Carlson, nöjesansvarig på skidorten, berättar att de var snabba med bokningen.

– Vi band upp honom innan han vann Idol-finalen eftersom vi visste att han skulle hålla måttet ändå, säger han.

Det råder intensiva veckor i Vemdalen just nu. Sportlov för stockholmarna innebär ett högt afterskitempo. I kväll underhåller bandet Easy Kit skidturisterna.

– Det känns jättekul att toppa det med en bred artist som Kevin Borg. Han kommer säkert att spela någon låt från nya skivan, men det viktigaste för fansen är att få se honom, säger Jerry.

Tar ni upp kampen med Åres nattliv nu?

– Nej, vi har inga ambitioner att konkurrera med Åre. Vi satsar på en bred målgrupp, med allt från de yngre studenterna under Ski week till en mer mogen danspublik. Och det tror jag att vi vinner på, säger Jerry.

Mer läsning

Annons