Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hur sparas det i Ström?

Hur går det med Strömsunds yttre väl och ve i sommar?

Annons

Många har skrivit insändare ett antal gånger förut angående Strömsunds kyrkpark och dennas skötsel. Blir det i år någon upprustning genom blomplantering och gångrensning eller sker detta bara typ vart 10:e år? (eller efter ett antal insändare)? Detta torde ju vara en inkomstkälla för kommunen genom fler nöjda turister och ”Ett trevligt Strömsund”.

Sedan efter har jag en öppen fråga till Strömsunds kommun. Och jag hoppas på ett svar av ansvarig politiker! (men tvivlar på svar i sedvanlig ”de och vi anda”) Hur många inom kommunals sektor (dvs Inom Kommunalhuset i Strömsund) har sagts upp (eller sparats in på eller har det rentav anställts fler?) genom de senaste åren? Man får för sig att det bara är de på golvet som det sparas in på inom vård omsorg och skola. Samt att det administrativa växer hejdlöst? Eller är det fel? Många kommuninnevånare skulle nog vilja se siffror i detta ärende! Eller kanske är det ett fall för Uppdrag granskning?

Undrande Strömsundsbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel