Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hur ska vi äldre rösta?

Vilket parti ska vi pensionärer rösta på? Nu är septemberjakten i full gång på oss pensionärer, nu lovas det vitt och brett en 50-lapp hit och dit! Men vad partierna glömmer är att vi vill bli jämställda med övriga Svenskar när det gäller beskattning av likvärdiga inkomster, vi kräver inte lägre skatter än de som får ta del av jobbskatteavdraget.

Men vi vill inte bli behandlade som andra klassens medborgare efter ett långt arbetsliv, och drabbas av en orättfärdig straffbeskattning för att regeringen 2006 skulle ha råd med jobbskatteavdraget. Men nu när valet närmar sig då ökar pensionärerna i popularitet nu är vi helt plötsligt att räkna med, även Alliansen är medveten om orättvisan och har försökt rätta till det lite halvhjärtat.

Då kan man fråga sig varför skapa orättvisor, när man kunde ha gjort rätt redan 2006. Att skapa ekonomiska klyftor och tudelning, det hör inte hemma i dagens Sverige det skapar bara missnöje bland 1,8 miljoner röstberättiga pensionärer!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel