Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hur mycket spelar Barrow mot Sirius?

Modou Barrow är tillgänglig för en sista match i ÖFK-tröjan.
Men hur mycket får han egentligen spela?
– Vi måste prata om det, säger Graham Potter.

Efter tisdagens ÖFK-match mot Sirius flyger Modou Barrow tillbaka till Swansea för läkarundersökning och kontraktsskrivning.

Barrow är tillbaka i Östersund och tränar med laget i morgon måndag.

Men i en så här speciell situation – kommer han att spela på tisdag, och i så fall hur mycket?

ÖFK:s manager Graham Potter kan inte ge några svar i dagsläget.

– Det är verkligen en speciell och ovanlig situation. Jag känner att jag måste ta ett snack med honom innan vi kan säga säkert, säger Graham Potter.

Det finns så klart en skaderisk för en spelare som redan är överens med en annan klubb. Samtidigt är det en viktig match – i en rad av många sådana – för ÖFK i jakten på en allsvensk plats.

– Det vore jättekul att få ha med honom på planen, och jag tror att spelargruppen vill ha med Modou. Och jag vet hur han är ... han vill alltid spela, oavsett om det är superettan eller Ytterhogdal borta i DM, säger Graham Potter.

Ett slutligt besked kommer inte förrän närmare match.

– Men jag tycker att Modou gjorde det väldigt bra under en period med otroligt mycket snack och rykten. Det kan inte vara enkelt att höra så mycket spekulation om sin framtid, men han har skött det jättebra.

• Vi har sökt Modou Barrow för en kommentar.