Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hur är du ledig under jul?

/
  • Patrik Jonsson, Östersund, Närpolischef City.
– Om verksamheten tål det, går det bra att ta semester och det har jag gjort under mellandagarna. Annars har jag ingenting emot att jobba under jul, det brukar vara ganska lugnt då. Är det praktiskt möjligt finns även möjligheten för personalen att byta pass sinsemellan. Jag tänker bara vara hemma med familjen under jul.
  • Thomas Ruslin, Östersund, receptionist Clarion Hotel Grand– Jag är ledig till den 29 december. Det är inga problem för någon här att få ledigt under mellandagarna eftersom hotellet är stängt då. Jag får besök av släkten och blir hemma hela helgen.Patrik Jonsson, Östersund, närpolischef City– Om verksamheten tål det, går det bra att ta semester och det har jag gjort under mellandagarna. Annars har jag ingenting emot att jobba under jul, det brukar vara ganska lugnt då. Är det praktiskt möjligt finns även möjligheten för personalen att byta pass sinsemellan. Jag tänker bara vara hemma med familjen under jul.
  • Susanne Kjellman, Östersund, sjuksköterska barnmottagningen– Vi har stängt alla röda dagar, dagarna emellan får man ansöka om semester men jag jobbar då. Vi brukar komma överens om vilka som får vara ledig och det är aldrig några problem. Alla som velat vara lediga i mellandagarna har fått det. Jag ska fira jul med familjen hos mina föräldrar.
  • Johanna Lannerstedt, Östersund, stationsman Shell

– Jag jobbar på julafton och juldagen, sedan har jag tagit några dagar semester så jag blir ledig till den 5 januari. Den som jobbar jul får vara ledig nyårsafton och vice versa. Om man absolut vill vara ledig någon dag kan vi alltid fråga någon annan om man kan byta. Jag åker till släkten i Norrköping över jul och sedan till stuga i Lofsdalen.

Annons

Mer läsning

Annons