Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hotellbygge på Frösön startar i mars

Ett hotell med 200 rum och 10 sviter börjar byggas på Frösön i mars. Det blir det första nya hotellet som byggs i Östersund på över 20 år.

LT har tidigare berättat om hotellet som ska byggas på Frösö park-området, mitt emot terminalen på Åre Östersund Airport. Nu är det klart att bygget börjar i mars. Bygget kommer bli mer än 12 000 kvadratmeter stort och kommer förutom hotell att innehålla utrymmen för konferens, restaurang, SPA/relax och gym. Tanken är att hotellet ska invigas under våren 2015.

– Nu går startskottet för nästa steg i utvecklingen av Frösö Park med byggnationen av Frösön och Östersunds nya hotell. Hotellet får ett fantastiskt läge invid flygplatsen med utsikt över Storsjön, Oviksfjällen och Åreskutan. Det är extra roligt att det blir en starkt lokalt förankrad byggfirma som vi har stort förtroende för som genomför bygget, säger Marcus Lundberg, VD för Frösö park, i ett pressmeddelande.