Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hopcutts mardröm: Tio timmar på akuten

Jamie Hopcutt är på bättringsvägen. En befarad blindtarmsinflammation var något annat. Riktigt vad vet ingen och tio timmar på Sahlgrenskas akut i Göteborg redde inte ut begreppen.

Det var i lördags morse som ÖFK:s anfallsstjärna fick akut ont i magen. Matchspel mot Varberg var inte att tänka på. I stället tvingades Jamie till sjukhus. Han fick sällskap av avstängde lagkompisen Douglas Bergqvist.

– En mardröm väntade. Där satt vi i tio timmar innan jag till sist fick träffa en doktor i fem minuter. De fann inget fel på mig, berättar Hopcutt, som ändå kunde återvända hem till Östersund tillsammans med laget i söndags.

Måndag eftermiddag var det ett nytt läkarbesök i Östersund. Inte heller där hittades någon medicinsk förklaring till hans smärtor.

– Allt började redan före Sirius–matchen. Jag hade diffust ont i magen, kände mig allmänt hängig, men repade mig till förra veckans hemmamatch.

Där gjorde även Jamie Hopcutt det så livsviktiga 1-1–målet, men sen blev han lite sämre igen.

– Inte värre än att jag kunde åka med söderut, men när vi skulle till Varberg från Göteborg på matchdagen var det omöjligt. Jag hade för ont.

Måndag eftermiddag hade smärtan släppt och han var bättre. Ett återbesök till doktorn är inplanerat till onsdag.

– Sannolikt handlar det om någon sorts inflammation som jag haft latent i kroppen. Speluppehållet kommer därför lägligt för mig. Jag behöver vila och får nu de dagar på mig som behövs. Jag kan förhoppningsvis börja träna igen på torsdag, avslutar Jamie Hopcutt optimistiskt.