Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Högt belägna planer när Arcturas nya vd funderar

Den nuvarande vd:n byter utsikten över Östersund mot franska Rivieran, och den nya vd:n byter nattklubbslivet på marknivå till högt flygande restaurangplaner.

I januari byter restaurang Arctura vd.

En av Östersunds högst belägna restaurang Arctura arrenderas av företaget Dille Restaurang med Sophia C- Eriksson som vd och sommelier på Arctura. Men nu är det dags för förändring. Från och med januari kommer Niklas Juntti, som tidigare arbetat på restaurang Plaza, att ta över som vd för Arctura.

– Det här är ju en unik plats i Sverige. Man kan säga att jag vill sätta Arctura lite mer på kartan. Jag har ju kontakter inom rese- och turistbranschen, säger han.

Över lag säger Niklas att han tycker att Arctura redan nu fungerar väldigt bra, och han har inga större planer på att förändra något som redan fungerar.

Det har han i mångt och mycket Sophia C- Eriksson, nuvarande vd för Arctura, att tacka för. Men nu lämnar hon Östersund för att i stället satsa på La cle de la porte, ett bed and breakfast på den franska Rivieran.

– Det var dags att göra något nytt, och att starta ett bed and breakfast var något vi funderat på länge, säger hon.

Så på frågan om besökarna kommer att lägga märke till att restaurangen har bytt vd, svara Niklas:

– Några tavlor kommer vi i alla fall att inte sätta upp, inte med den här utsikten, säger han och pekar ut genom fönstret.