Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hockeysurr: ”Jag skulle ha fått tyst på Renberg”

I dag drar junior-VM i ishockey igång. Turneringen som blivit omåttligt poulär de senaste åren.

-JVM är det största för oss när vi inte har OS, säger Chris Härenstam som är veckans gäst i Hockeysurr.

I åtta år har Chris Härenstam kommenterat junior-VM i SVT. I år är förväntningarna på det svenska laget stora, inte minst med tanke på att turneringen avgörs på hemmaplan. I veckans Hockeysurr ger Härenstam sin syn på den svenska truppen och lagets chanser, men också på hur han förbereder sig inför sitt jobb. Han berättar också öppet om den kritik han och bisittaren Mikael Renberg fick i samband med kommenterandet av det svenska guldet 2012.

-Det finns alltid någon som retar sig på det jag säger eller gör. Men kritiken vi fick då var mitt fel, jag skulle ha fått tyst på Renberg, menar Härenstam.

Den karistmatiske kommentatorn får förstås också chansen att delge sina tankar inför kvällens omstart i SHL-hockeyn och dessutom ska du som vanligt hänga med i hela programmet och vara med i vår SMS-tävling för att ha chans att vinna hockeybiljetter.

DANIEL SANDSTRÖM
daniel.sandstrom@mittmedia.se