Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hockeyprofiler i ny tv-satsning

Hockeypuls fortsätter att satsa på nya tv-program. I Hockeypuls måndag utlovas humor paketerat med vassa analyser.

Före detta VM-spelaren Fredrik Warg, OS-målvakten Valentina Lizana och hockeyjournalisten Cecilia Edström. De är några av profilerna som kommer att synas i Hockeypuls nya tv-satsning. Sedan tidigare så har vi våra program som publiceras på onsdagar med fokus på Modo, Leksand, Brynäs och Timrå. Nu gör Mittmedia ytterligare ett hockeyprogram som publiceras på måndagar.

– Det känns som att vi fått en härlig mix av hockeytyckare och en blandning av både humor och kunnande, säger Mikael Nordstrand som är redaktör för Mittmedias nya satsning, Hockeypuls.

Programmet är nytt i sin form, och kommer att spelas in med Skype. Inslagen kommer bli rappa, och förhoppningen är att det här ska bli en hockeyshow tittarna längtar efter när det släpps varje måndag.

I inledningsprogrammet kommer Niklas Wikegård, Sveriges vassaste hockeytyckare på C More och TV4, att vara gästtyckare. Wikegård kommer att dyka upp någon gång då och då som gästtyckare. Vid sin sida finns på måndag Valentina Lizana Wallner, rutinerad landslagsmålvakt som gjorde succé under OS i Sotji och känd från Hockeygalan.

Hockeyjournalisten Cecilia Edström och den före detta VM-spelaren Fredrik Warg, som bland annat spelat i Brynäs, Modo och Timrå är andra profiler som kommer att synas i programmet.

– Jag räknar med många givande diskussioner, som ska ge hockeyälskarna en bra bild av de största snackisarna, säger Valentina Lizana Wallner.

Förutom analyser från våra hockeytyckare så kommer Jonatan Lindquist att bjuda på en NHL-utblick, direkt från Nordamerika.

– Jonatan kommer blanda högt och lågt och ge våra tittare en spännande bild av det som händer i världens bästa liga, säger Mikael Nordstrand.