Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hjärtgymnasterna IBG

Hjärtgymnasterna IBG har haft sitt årsmöte den 25 februari på Ljungen. 18 medlemmar var närvarande.

Efter sedvanliga årsmötesförhandlingar fick styrelsen följande utseende. Omval blev det av ordförande Gösta Hörnfeldt. Omval blev det också av följande ledamöter: Asta Bellman, Jan Rimmö, Monica Hörnfeldt och Gullan Sterner. Omval skedde också av revisorerna Sture Persson och Birgitta Ramström.

Ordförande gjorde en tillbakablick på föreningens historia, där man inte har exakt startdatum men troligen 1970 av professor Ingmar Bergström, då verksam vid Östersunds sjukhus. Medlemsantalet i föreningen har därefter varit varierande för att i år omfatta 31 personer, varav 18 män och 13 kvinnor. Efter mötet utdelades så kallade jubileumshjärtan för gott medlemskap till Birgitta Ramström (15 år), Bo Martinsson (5 år) och Asta Bellman (15 år).

Ur verksamhetsberättelsen kan följande noteras. Onsdagsgymnastiken har fortsatt som vanligt under Kerstin Bengtssons ledning med 10-15 deltagare varje gång. Måndagspromenaderna har letts delvis av Vega Palmqvist med varierande vägval med endast 3-4 deltagare. Vårfika intogs den 11 april på Wedemarks. Terminsavslutning med vårmiddag skedde den 20 maj på restaurang Cuprum och julbordet serverades den 5 december på restaurang Papegojan.

Kvällen avslutades med gott fika och gemytlig samvaro.

Gullan Sterner