Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hjärt- och lungsjukas förening

Hjärt- och lungsjukas förening i Östersund har haft avslutning på vårens tisdagsträffar i föreningens lokal på Allégatan 45.

Ett 50-tal medlemmar hälsades välkomna av ordförande Margareta Eriksson och därefter bjöds det på trevlig underhållning av Arne Nilsson och Uno Paletun.

Maj-Lis, Barbro och Agda serverade sedan soppa, smörgås, kaffe och kaka.

Eftersom allt var hemlagat smakade det speciellt gott. Lotter såldes och vinstbordet var välfyllt. Därefter blev det utlottning av priser utifrån vårens tipspromenader.

Efter att ha önskat varandra en trevlig sommar avslutades träffen.

Under Uppmärksamhetsveckan i Badhusparken bjöd föreningen på fika och en liten tipspromenad efter Hälsans stig. Idén om Hälsans stig, som kommer från irländska Hjärtfonden, är att främja motion i alla åldrar för att förebygga hjärt-kärlsjukdomar.

Varje kilometer är utmärkt med skyltar och man kan börja och sluta sin promenad var man vill och ändå veta hur långt man har gått.

I Östersund går Hälsans stig mellan Badhusparken och Lugnvik.