Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hjärt- och lungföreningen

Riksmästerskapen i bowling för Hjärt och Lung har ägt rum för 14:e gången i Blekinges vackra pärla Karlskrona.

Det var nio laddade och ”vältränade” hjärt- och lungmedlemmar som i slutet av maj bordade tåget från Östersund till Karlskrona. Riksmästerskapet har hållits sedan 1997 och ägde rum första gången i Ljungby och har sedan dess alternerat mellan olika städer i Sverige.

Tävlingen spelas både i lag och individuellt. Östersunds bästa placering var 2008, i Bollnäs, när Staffan Johansson individuellt vann hela tävlingen. I år gick det inte lika bra, men det blir ny tävling nästa år och då i Karlstad.

Alla i Östersunds hjärt- och lungförening har ett intensivt år framför sig på bowlingbanan för att träna och tävla och ha trevligt tillsammans. Det är friskvård av bästa kvalitet som vi upplever under höst och vår och som kulminerar varje år i maj med sedvanlig tävling och avslutande bankett. Vi ser fram emot Värmland 2011.