Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hinner medicin tas upp?

Visst går det att bagatellisera det som hänt och kalla oss som är oroliga och även är sjuka för gnälliga. Skillnaden mellan Sverige och länder som inte har rent vatten är väl att vi trott oss ha rent vatten och att vi betalar höga skatter för att politikerna skall ta sitt ansvar i denna viktiga fråga. Om politikerna prioriterar spektakulära och otroligt dyra projekt framför ansvaret för att se till att vatten- och reningsverk har fullgod och modern utrustning så måste vi ha rätt att ifrågasätta politikeransvaret. Kanske de som ondgör sig över gnälligt folk kan ta ansvar för hur det går för mig om jag är beroende av att livsviktig medicin fungerar i min kropp.

Leta nu reda på listor över vilka mediciner som absorberas snabbt eller de som inte hinner absorberas innan parasitangreppet ställer till svåra diarréer.

Vi som är beroende av livsviktig medicin vill höra om ni överhuvudtaget har funderat på den frågan. Tänk litet längre än näsan räcker.

Sjuk och upprorisk

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel