Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hemlös diskriminering

Varför finns det i vårt generösa Sverige hemlösa och tiggande svenskfödda medborgare? Har inte alla, även svenskfödda, ett socialt skyddsnät om de drabbas av sjukdom eller andra livskriser?

Får inte alla, oavsett varifrån de än kommer, hjälp av myndigheter att anskaffa en bostad om man inte själv har pengar/kontakter att skaffa en, rätt till försörjningsstöd, pension/sjukpension så att de har något att leva av?

Eftersom det tydligen finns svenskfödda hemlösa så är det väl diskriminerande om inte våra skattepengar skulle räcka till att hjälpa även våra egna utslagna/hemlösa i samhället. De är också människor som drabbats av olika livsöden och behöver rehabiliteras. Det är lika synd om dom som alla andra vi dagligen läser om. Men de har förståss ingen som vill föra deras talan offentligt.

Berätta du som vet skillnaden på folk och folk

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel