Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hektisk natt för polisen

Kvällen började i Vemdalsskalet vid halv tio. En man blev stoppad när han körde skoter berusad. Efter förhör och provtagning blev mannen frigiven.

Vid klockan 23 stoppar polisen en man på moped i Östersund. Mannen var enligt polisen "märkbart påverkad av narkotika". Mannen hade en mindre mängd narkotika, därför misstänks han för narkotikabrott. Han misstänks även för häleri eller tillgrepp av fortskaffningsmedel eftersom mopeden troligtvis var stulen. Mannen hade inte rätt behörighet för att framför mopeden, han misstänks därför också för olovlig körning.

Cirka 20 minuter senare omhändertar polisen en man i centrala Östersund och för han till tillnyktringsenheten för vård.

Strax efter midnatt får polisen in ett larm om en misshandel i centrala Östersund. Mannen som misshandlats fördes till akuten för vård och polisen höll förhör med vittnen. Om någon misstänkt finns framkommer inte i rapporten.

Vid 00.30 förs en man i Åre till fyllecellen. Nästan samtidigt tas en man hand om i Östersund och förs till fyllecellen.

Strax innan klockan 01 får polisen in ett larm om det har varit slagsmål i en lägenhet och trapphus i Östersund. Enligt uppgift ska ett flertal personer ha varit inblandade.

Vid klockan 01.20 förs två kvinnor i Åre till fyllecellen. Ungefär samtidigt förs en kvinna i Östersund till fyllecellen.

Klockan halv två får några människor syn på en pågående stöld i närheten av Åre. Människorna som blir påkomna lämnar platsen i en bil, polisen rapporterar att utredningsläget ser bra ut efter förhör med vittnen och säkrade spår.

Strax efter klockan 03 ser en av polisens hundpatruller en bil i ett dike. Vid diket påträffas en berusad man. Mannen säger att föraren av bilen har sprungit ut i skogen. Hundpatrullen konstaterar att det inte är så utan att mannen har varit själv i bilen. Efter att mannen blivit förhörd och fått lämna prover släpps han.

Strax innan klockan 04 förs en man i Åre till fyllecellen.