Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hasse Wallman är död

Nöjesprofilen Hasse Wallman är död. Enligt ett pressmeddelande från Wallmans Nöjen ådrog han sig så svåra skador i en ridolycka i slutet av förra veckan att hans liv inte gick att rädda. Han vaknade aldrig upp efter olyckan och somnade stilla in under måndagen.

Hasse Wallman startade Wallmans Nöjen för över 50 år sedan och arrangerade tidigt konserter i Sverige med såväl The Beatle som The Rolling Stones. Under sin långa karriär satte han bland annat också upp shower med artister som Cornelis Vreeswijk och Lill-Babs samt musikaler som "West side story", "Grease" och "Hair". 1991 startade han sedan Wallmans Salonger där personalen kombinerar sång och dans med att servera mat. För några år sedan kom konceptet till Åre och även i år drar Wallmans dinnershow i gång på Holiday Club.

"Hasse lämnar en stor tomhet efter sig och den enda trösten jag har är att jag vet att i himlen kommer änglarna att både dansa, sjunga och servera i bästa möjliga regi. Vila i frid världens bästa Hasse du är redan både saknad, älskad och för evigt applåderad", säger Mikael Gordon Solfors på Wallmans Nöjen i en kommentar.

Hasse Wallman blev 78 år. (TT)