Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hasse Johansson

Hasse har lämnat oss efter en tids sjukdom.

Frösön/Grytan

Han föddes och växte upp på Frösön, Hornsberg, tillsammans med våra föräldrar Rolf och Ann-Marie. När Hasse var 10 år reste våra föräldrar till Liberia i Afrika, där pappa jobbade åt Lamco, under de två åren fick vi uppleva mycket. Liberiaresan var ofta samtalsämne när vi satt och mindes.

Efter skolgång på Frösön och Palmcrantzskolan i Östersund började Hasse jobba på SJ:s huvudverkstad i Lugnvik och därefter åt Banverket. Under denna tid träffade Hasse sin blivande hustru Ulla och de fick barnen Kalle och Anna.

Idrott har alltid intresserat Hasse, han spelade själv tennis och fotboll i unga år, där bland annat pappa Rolf var tränare. Tidigt fick Kalle lära sig åka skridskor och det gick som en dans, där sedermera även klubba och puck ingick. Många hockeyresor blev det för Hasse och Kalle, där Hasse stöttade Kalle i både med och motgång. Resten vet vi ju alla!

Hasses flicka Anna har även hon ett stort intresse för idrott som innebandy, fotboll och ridsport. Bilar, blues och rockmusik var också stora intressen och alltid när vi träffades hos Hasse och Ulla i Grytan så strömmade det någon av dessa musiksorter ur högtalarna.

Hasse började kampen mot sin sjukdom sommaren 2009 och var nästan hela tiden övertygad om att han skulle besegra den. Tyvärr orkade han inte något mer och somnade in i sitt hem i Grytan torsdag natt den 9 april. Hasse lämnar efter sig många minnen och ett stort tomrum!

Syrran Annika med familj