Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Härska och söndra

Härska genom att söndra, en för alla. Så tycks kommunledningen efter mobbingdomen 19 februari resonera dåde förblindad av sin förträfflighet uttalar förtroende för de två dömda cheferna och menar att Östersunds Tingsrätts utslag inte är rimligt.

När sedan de stora elefanterna i nästa instans kliver in på scenen kommer de att riva upp domen och maktens "överstepräster" kan jobba vidare som om inget hänt sedan Lasse Personfallet.

Den hårdhudade personalchefen Gunilla Sundqvist kan då fortsätta sin brutala uppsägningsfilosofi som hon ger uttryck för i Aftonbladet 9 oktober 2012: Hon odugligförklarar Lars P som yrkesman – han var inte mobbad, facket var inget att lyssna på, Hon förklarar familjens polisanmälan om arbetsmiljöbrott som obegriplig. Har kommunanställda, krokomsbor, facket och kommunchef Ola Skyllbäck fortsatt förtroende för Gunilla Sundqvist?

Kanske borde arbetsrättsliga åtgärder vidtagas? Få smaka egen medicin!

Jan Englund, Krokom 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel