Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Härjedalspartiet: Polis ska finnas i Härjedalen dygnet runt

Olle Larsson är ordförande i Härjedalspartiet och sitter i dag i fullmäktige som politisk vilde efter att ha hoppat av SD. Partiet ställer upp med en lista i kommunalvalet.

1. Vi vill decentralisera beslutsprocesserna så att härjedalingarna får självbestämmande och möjlighet att påverka sin bygds utveckling. Vi vill ge härjedalingarna möjlighet att leva här, med samma rättigheter för alla, oavsett etnisk tillhörighet och näringsverksamhet.

2. På Hedlanda.

3. Den behöver bli bättre. Polis ska finnas i Härjedalen dygnet runt.

4. Vi ska erbjuda attraktiva utbildningar, utveckla de som redan finns här och satsa på utbytesstudenter. Marknadsföringen är en viktig del. Vi ska ha fordons- och transportprogram med inriktning på timmertransporter och vägunderhåll. Vi vill erbjuda barn- och fritidsprogrammet. Det var fel att lägga ner det. Att politiker uttalar sig i media om nedläggning av än det ena och än det andra gynnar inte gymnasieskolan.

5. Kommunen har inte kapacitet att ta emot fler flyktingar. Det saknas redan idag bostäder för företag som vill expandera. På sikt blir det stora kostnader för integrationen.

6. Alla som bor i Härjedalen ska ha tillgång till bredband och telefoni. Det är lika viktigt som när vägar och telefonnät drogs.