Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lagrell till Ytterhogdal

Lars-Åke Lagrell, ordförande i Svenska Fotbollförbundet, kommer till Ytterhogdal för att prata om fotboll, näringsliv och kultur men inte minst om fotbollshallars betydelse för kreativ utveckling.

Annons

Det är Färgfabriken Norr och Leif Nilsson, Nämnden för barn, utbildning och fritid, Härjedalens kommun som bjuder in till ett seminarium. Lars-Åke Lagrell deltar tillsammans med Susan Bolgar, Strategisk rådgivare för organisationen Kultur och Näringsliv samt Tony Guldbrandzén, Biskop i Härnösands stift.

– Vi ser detta som en mycket intressant blandning av talare med spännande bakgrunder och vi tror det kan resultera i väldigt intressanta diskussioner och nya idéer under dagen säger arrangörerna.

På sommarhalvåret utgör fotboll ett starkt inslag i Ytterhogdal och en aktivitetshall skulle troligen utöka detta till en åretruntaktivitet. Seminariet kommer därför att hållas i den gamla fönsterfabriken, vilken är den tänkta platsen för aktivitetshallen som man planerar att bygga i Ytterhogdal.

Under dagen för seminariet kommer man också att diskutera vilka andra typer av användningsområden, förutom fotboll, som kan rymmas i den tilltänkta aktivitetshallen. Seminariet är den 18 september.

Annons