Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här hittar ni hockeyn i helgen

SHL-premiär – och ni följer den bäst här på ltz.se.
Nya tv-programmet Hockeysurr och möjlighet att se Brynäs, Leksand och Modos matcher direkt.

Efter att ha sänt tio matcher under hockeyns försäsong, så kan MittMedia och ltz.se nu presentera flera nyheter för våra besökare.

Med start på lördag, i samband med den superheta SHL-premiären Leksand-Brynäs och Modos premiär mot Växjö, är det premiär för det nya, lokala hockeymagasinet - Hockeysurr.

När det är de hetaste matcherna för Brynäs, Modo och Leksand kommer MittMedias sportankare Daniel Sandström att leda satsningen Hockeysurr.

Först handlar det om ett uppsnack inför omgångens matcher, ett program som sänds en halvtimme innan nedsläpp på SHL-arenorna.

Just på lördag sänder vi dessutom ytterligare ett par gånger under förmiddagen, så häng med oss för att få det hetaste snacket före och efter matcherna.

- Det kommer vara ett initierat program där vi snackar om senaste nytt i lagen och de hetaste snackisarna, framförallt kring Brynäs, Modo och Leksand som ligger inom vårt spridningsområde, säger Daniel Sandström, som följt svensk hockey på nära håll i många år.

Så fort matcherna är slut drar Sandström i gång eftersnacket i Hockeysurr, för att diskutera de största snackisarna efter att spelarna lämnat isen.

Programmen kommer i snitt att sändas tre gånger i veckan, beroende på när Brynäs, Leksand och Modo har sina hetaste fighter.

Men det är inte den enda nyheten inför säsongen.

Tack vare samarbetet med C More så kommer Allehanda och MittMedia dessutom att erbjuda besökarna på våra sajter chansen att köpa alla SHL-matcher med Brynäs, Modo och Leksand via pay per view hos C Sports.

- Vi är jätteglada att MittMedia blir ytterligare en distributör för vår streamingtjänst C Sports högkvalitativa hockeysändningar. Det är även ett tecken på att svensk hockey är hetare än på länge, särskilt i MittMedias upptagningsområde med tre tunga SHL-lag, säger Johan Cederqvist, exekutiv producent för C Mores sportsändningar.

Dessutom liverapporterar vi från alla tre lagens matcher och följ även våra bloggare.

Ni hittar allting på dessa länkar:

gd.se/sport/ishockey/shl

allehanda.se/sport/ishockey/shl

dt.se/sport/ishockey/shl