Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här finns frågorna och svaren

Vilket vallöfte tycker du är viktigast? På #kandulovawebben finns frågorna och svaren.

Annons

Det är lätt att lova och kan vara svårare att hålla. Politikerna har haft ett digert jobb med att svara på era frågor och nu börjar det politiska arbetet med att sy ihop allianser, skapa vardag av de politiska löftena och omsätta dessa i praktiken.

Nu går det inte längre att ställa några frågor på LT:s #kandulovawebb. Men veckan ut kan du läsa vad dina politiker svarat.

Öppnar till exempel Landsbygdens framtids höga väljarstöd i Bräcke för att Bräcke lekpark ska byggas ut och bli Jämtlands största utomhuslekpark? Eller innebär den fortsatta S-majoriteten i Ragunda att det är något #kandulovalöfte som ska uppfyllas?

Och hur ska det egentligen bli med parkeringar i centrala Östersund? Innebär valresultatet att parkeringsskivorna kommer närmare eller att det inte kommer att byggas fler parkeringar i centrum. Det är den typen av frågor som ni läsare har ställt och som politikern besvarat i valrörelsens sista skälvande dagar.

Och vilka politiska partier har svarat på få frågor och på så sätt undvikit att låsa fast sig i löften?

Är det något speciellt vallöfte du tycker att LT-redaktionen ska sätta under lupp? Kontakta i så fall redaktionen.