Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här bor Hollywoodstjärnorna

/

Glöm Beverly Hills och de flådiga lyxvillorna. Dagens hetaste kändisar bor i det något mindre vräkiga och betydligt trendigare North Hollywood.

Annons
Zac Efron, Miley Cyrus och Vanessa Hudgens är tre av de unga superstjärnor som valt att bosätta sig en bit ifrån de mer traditionella kändiskvarteren. I det pittoreska bostadsområdet North Hollywood bor de allra hetaste unga Hollywoodstjärnorna.
De är häpnadsväckande förmögna för sin ålder, men än är de flesta av dem inte tillräckligt rika för att köpa de vräkigaste villorna i de snofsigaste kvarteren.
Kanske längtar de inte heller efter att flytta till Beverly Hills och bo i närheten av finrestaurangerna och den exklusiva shoppingen på flashiga Rodeo Drive.
"High school musical"-stjärnan Zac Efron, Disney-pinglan Miley Cyrus, Hilary Duff, Ashley Tisdale och Vanessa Hudgens tycks alla trivas fint där de bor.
De celebra invånarna har gjort att det mysiga området snabbt har blivit ett av de mest eftertraktade bostadsområdena i Kalifornien. Och dess caféer och trendiga klädbutiker har blivit utmärkta platser för den som är road av kändisspotting.
Den som stannar till för att äta på Patys Diner kan med lite tur få någon av de unga kändisarna som bordsgranne.
Om inte finns stjärnornas signerade bilder uppsatta överallt på restaurangens väggar.

Mer läsning

Annons