Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hans Åding

/

Hans Åding, Östersund, har avlidit i en ålder av 54 år.

Annons

Han var född och uppväxt i Gällö som yngst i en syskonskara av tre barn.

Han träffade sin blivande fru Desirée redan som 16-åring och flyttade då till Östersund. De flyttade ihop så småningom, gifte sig och fick med tiden två barn tillsammans.

Hans började arbeta som vaktmästare vid Östersunds sjukhus 1973 och fick sedan anställning vid sjukhusapoteket. I slutet av 80-talet började han som ambulanssjukvårdare, en tjänst han innehade vid sin bortgång. Han älskade sitt jobb och saknaden är stor bland hans arbetskamrater.

Hans satte alltid familjen främst och de gjorde alltid roliga saker tillsammans. Resa var ett stort nöje och det blev både kryssningar och andra upplevelseresor. Hans hade ett stort motor- och bilintresse och var en tid med i Cadillacklubben. Han trivdes också att vistas i naturen.

Hans var en omtänksam och kärleksfull make och pappa och ingen behövde tveka på hans hängivenhet för familjen. När någon behövde hans hjälp och omsorg så fanns han alltid där. Han fick dessutom ett barnbarn för några veckor sedan, vilket han gladde sig ofantligt åt.

Hans och Desirée var inte bara äkta makar utan också de allra bästa vänner, varför sorgen och saknaden är mycket tung.

Hans sörjs och saknas av makan Desirée, sonen Thomas med sambo Sanna, dottern Linda med make Nils, syskon med familjer samt övrig släkt och många vänner.

Mer läsning

Annons