Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Handikappsamverkans bussresa

Den 29 augusti äntrade 37 glada medlemmar bussen på travparkeringen för en resa till vackra Norderön och Tivars gård.

Det blev riktigt glatt och trevligt i bussen. Ordföranden, Inger Persson, hälsade efter en stunds busstur samtliga hjärtligt välkomna till dagens resa och uttryckte sin glädje över att så många hörsammat inbjudan.

Efter henne greppade chauffören Anders Silverdahl mikrofonen och uppmanade oss att stämma upp i sång tillsammans med honom. Det var nog lite klent med sjungandet just då men Anders trodde att det skulle ta sig när han kunde bidra med gitarren. Lite svårt att göra det när han rattade bussen tyckte han.

Efter en stunds åkande kom vi fram till färjan och färden över till Norderön. Sedan tog det inte så lång stund innan vi kunde svänga av mot Tivars Gård.

Många av oss hade inte varit där och det var en riktig upplevelse att så kort bit från Östersund få uppleva en sådan oas med jättegod mat, och vilken utsikt runt omkring. Stället ligger så lägligt placerat invid Storsjöns strand. Tyvärr var vädrets makter inte med oss den här dagen, men det gjorde inte så mycket.

Maten var jättegod och vi kunde handla allehanda ostar och annat smått och gott från den egna tillverkningen på gården.

Efter lunchen, alldeles lagom till kaffet, greppade Anders gitarren som han lovat och levererade en mängd visor ur den svenska visskatten och då var vi övriga med på noterna. Även en trevlig dag har ett slut och kvart över två gick återresan till Östersund och det var alldeles lagom av allt.

Tack till alla som var med och gjorde dagen så trevlig och stort tack till chauffören.

Lillemor Rydow