Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han blir nya vd:n

Från privatägt bolag.

Till kommunalägda bostadsbolaget.

Daniel Kindberg blir Östersundshems nya vd och ansikte utåt.

I början av september meddelade Bengt Rådman att han tänkte kliva av sin roll som Östersundshems vd, och frågan blev direkt, vem ska axla vd-rollen i framtiden?

Arbetet med att hitta en ny vd trodde bostadsbolaget skulle ta ett halvår. Men det skulle visa sig att processen gick betydligt fortare än så.

På onsdagen meddelade nämligen Östersundshem att nuvarande vd för Fältjägaren AB och ordförande för Östersunds Fotbollsklubb, Daniel Kindberg, tillträder som vd för Östersundshem den 1 januari 2014.

– Jag ser fram emot utmaningen det blir att jobba där, det passar mig väldigt bra. När jag blev tillfrågad om jobbet och fick en beskrivning av bolaget föll jag direkt, man kan säga att de gjorde en lyckad värvning. Det här känns jättebra, säger Daniel Kindberg.

Hyresgästernas trivsel, företagets ekonomiska resultat och kommunens utveckling är områden som Kindberg vet att han kommer att satsa på för att utveckla Östersundshem.