Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hälsosam kost

LCHF, står för att minska kolhydratintaget och inte låta sig skrämmas av lite fett i mjölk och kött. Kolhydrater bryts ner till socker, socker blir energi, överskottet av socker lagras med insulin som hjälp som fett.

Med LCHF kan man äta sig smal, man blir både pigg och glad också. Att äta LCHF innebär inte större proteinintag. Att proteiner skulle medföra cancer kan ju bero på att många radioaktiva ämnen kommer in i näringskedjan genom dagliga utsläpp från kärnkraftverk och av olyckorna, cesium 137 finns till exempel kvar i flera hundra år.

Det verkar tyvärr inte finnas någon myndighet som vill kontrollera var utsläppen hamnar. Att renar stödutfodras före slakt för att hålla halterna av cesium nere är kanske inte känt? Betande kor utanför kärnkraftverk kan få radioaktivt jod i mjölken. Finns det några säkerhetsavstånd från radioaktiv nedfall?

Diana Fernlund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel