Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hälsocentraler hotas

Annons

En landstingspolitikers främsta uppgift här i länet måste vara att sörja för en så god och lättillgänglig vård som möjligt är, för samtliga invånare i länet och detta oavsett vem, eller vilka som utför vården.

Hälsocentralerna i Hede, Offerdal och Hoting med filialer i Hammerdal och Strömsund är nu starkt hotade av de beslut S, V och Mp i landstinget tänkt genomföra och i tillägg drar man också undan mattan för en alternativt driven hälsocentral i Östersund.

Vi allianspartier, M, C och Fp har ingen makt förutom att väcka opinion för en annan ordning, den verkliga makten ligger därför hos befolkningen i nämnda orter. Utan ert engagemang kommer en nerläggning av dessa hälsocentraler nu allt närmre. Skulle inte ert engagemang räcka till, är mitt vallöfte till länets befolkning, att ändra de beslut S, V och Mp nu är i färd med att förverkliga om vi får en borgerlig valseger i landstingsvalet 2014. Därför uppmanar jag också företrädarna för hälsocentralerna i Offerdal, Hede, Hoting med filialer i Hammerdal och Strömsund att försöka hålla ut till efter valet!  

Christer Siwertsson (M) Oppositionsråd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel