Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hälsning från OFF i Schweiz

/

Det kom en hälsning från coverpartybandet OFF, som just nu roar after ski-publiken i Schweiz på skidorten Verbier och anrika Hotel Farinet.

Annons

Efter en första helg kan inte bara vi, utan hela hotellet och byn, konstatera att svenska coverband håller världsklass när det gäller att roa skidturister. Trots att det borde vara lågsäsong och upplevas som en sådan har de fyra första dagarna varit fullsatta och folk, läs publiken, är ja, inte riktigt kloka. Det är party och ös från första ton till sista. Absolut fantastiska, singalong-refränger som skulle få vem som helst att bli grön av avund. Personalen på hotellet och andra researrangörer har aldrig varit med om dess like under januari. Visst var det bra runt jul och nyår men att de skulle få vara med och fira in det nya året i en vecka till hade de inte i sina vildaste fantasier trott.

En blandning av fransmän, skandinaver, schweizare men framför allt engelsmän som sjunger ikapp gör att man stundtals tror sig har förflyttat sig till en sjungande publik på en fotbollsarena för engelsk Premier League . Det här är helt klart en exportmarknad för Jämtländska coverband.

Må väl hälsar ett välmående gäng i Schweiz!

Mer läsning

Annons