Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Halloween ...

/
  • Foto: Joakim Rolandsson
  • I loungen hittades en nersotad Lukas Jacobsson, utklädd till mörkhyad tennisspelare.Vad är det läskigaste du vet?- Spindlar är det äckligaste som finns. Dom är små coh går runt och dödar folk. Ska man skrämma mig är det bara att visa en spindel.Foto: Joakim Rolandsson
  • I ett av DJ-båsen fanns Johan Myrgren. Han var simpelt utklädd till en av medlemmarna i MSTRKRFT, ett elektroband kända från MySpace.Vad skrämmer dig?- Spöken! Ingen vet ju om dom finns eller inte, sånt är läskigt.Hur ska man göra för att skrämma dig då?- Stå bakom ett hörn och hoppa fram när jag inte är beredd.
  • Tove Bäckström och Ines Kukic var bat- respektive catwoman.Vad är det läskigaste ni vet?- Folk som kommer in i duschen när man står där, sade Ines snabbt.Tove höll med efter lite övertalning.Foto: Joakim Rolandsson
  • Nicole Modigh spände arga ögon i kameran, i skepnad av en vampyr kvällen till ära. Fick hon välja en utklädnad för resten av livet skulle hon hellre velat vara en clown.- Då får man folk att skratta, var hennes förklaring.Vad är det läskigaste du vet?- Mörker. Man ser inte vad som är framför en. Fast knivar är ju också läskiga.
  • Bakom skivspelarna stod männen bakom de senaste årens största svenska hiphop-hittar, Mange Schmidt, och Tomas Rusiak.

Halloween behöver inte alltid förknippas med hemskheter. Stämningen på O´Learys i fredags var allt annat än död när superhjältar, tomtar och en hel del transvestiter intog lokalerna.

Annons
Sällan har så mycket gummimasker, plastaccessoarer och kortkortkorta uniformer hoppat, dansat och tappats under samma tak i höstmörka Östersund.
Annons