Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Håller sig Haga Troll i skinnet?

På fredagsaftonen är det finaltrav i Hoting! Championstriden är vidöppen då ingen har fler än två segrar och flera av de mera kända kuskarna har goda chanser.

Bäst möjligheter denna gång har självaste kallblodskungen som Jan-Olov Persson har två spikbud inom V5-ramen! Vi singlar Haga Troll som har vunnit två försök av tre för Persson. Senast visade han stor fart för klassen vid seger trots stor galopp och ett tungt slutvarv i spåren.

Toppchans felfri, men håller han sig i skinnet? Persson kvalade in den förre jämthästen Moelden på en topptid på Hagmyren, men det är länge sedan han startade varför vi garderar med några fartfyllda konkurrenter. Ulf Eriksson har springspår med Master Ho och hittar ekipaget till täten blir denne tuff att nå upp, men vi dubblar med Potemkin som svarade för ett snabbt sista halvvarv till seger på Solvalla senast för Jimmy Jonsson.

Svårt i V5-öppningen där de främsta har bakspår! 4-årige K.K.Sugarcane spetsade från andraspår efter uppehåll senast och ledde runt om. Repris, eller kan någon i duon Digital Sign  och Lilla Tribut förstöra spetschansen? Dats Marido vann i lördags efter en fin resa för Rikard N Skoglund.

Fint utgångsläge i V5-2 , men står han emot lite mera härdade Quantum Eagle Eye? Loppets luring är årsdebuterande 5-åringen Denice Komp med Ove A Lindqvist från springspår!

V5-förslaget 144 rader

Avd.1: 5 K.K.Sugarcane, 6 Lilla Tribut, 8 Soberano Del Mundo, 9 Belmont Ås, 10 Magic Simba, 11 Fridge Tooma res. 1 Direktör Borup, 4 Digital Sign

Avd.2: 2 Dats Marido, 6 Quantum Eagle Eye, 10 Denice Komp res. 13 Sensei Act, 14 Far And Near

Avd.3: 9 Haga Troll res. 1 Odinett, 2 Idun

Avd.4: 1 Moelven, 3 Eldpil, 7 Vessle Lill, 14 Latino res. 4 Kryptonit, 13 H.E.C.Theofaks

Avd.5: 6 Master Ho, 9 Potemkin res. 7 Jo Jo Bear, 3 Rass Tanic

Tips övriga lopp

Lopp 1: 3 Lotus Celebrity – 11 Revenge Millpond – 7 Yayas Lelle outs. 1 Tzabalala Bob

Lopp 2: 3 Norrlands Ametist – 5 Faks Odin – 10 Veabergets Stål outs. 4 B.W.Kurre

Lopp 3: 6 Trippa Undan – 8 Juni Kongen – 9 Best Elden outs. 2 B.W. Snuffe

Lopp 9: 5 Outrunner – 7 Marnie Jubb – 8 Devdas T.J. Outs. 2 Toronto Love

Lopp 10: 14 Exotic Tooma - 11 Hallsta Kalle – 9 Jump Face outs. 12 Aloxe