Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hallå där Ulrika Hollsten...

...en av fyra i Garvsyras humorgäng, som har premiär för nya "Kulpåscen" på fredag kväll. Premiären äger rum på Orrvikens bygdegård, sedan följer runt 70 föreställningar, 20 av dem är i länet.

Annons

Hur går det med repetitionerna?

– Det går jättebra, det är alltid lite kaos på sluttampen men jag tycker att vi fått till det vi ska.

Varför heter revyn "Kulpåscen"?

– Vi tyckte att det var ett roligt, fyndigt namn men det berättar inte så mycket om revyn, vi har ingen röd tråd eller så. Men i och för sig så finns det en kulpåse med på scenen.

Vad tar ni upp?

– Det är ju en nummerrevy och vi har inget lokalt innehåll eftersom vi turnerar runt i Sverige. Det blir lite gladiatorer, monologer och karlar som klär ut sig till fruntimmer, det tycker publiken om. Och så blir det en hel del sång. De som tittade i fjol kommer att känna igen några av karaktärerna, mer vill jag inte avslöja.

Vad gör du alltid innan en premiär?

– Jag borstar alltid tänderna innan en föreställning, det måste jag göra. Man har ju ofta ätit middag innan och jag vill inte känna att det sitter något i tänderna.