Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där ...

... Bosse Svenningsson och i ”Allt för byn”-gänget, som är aktuella med en ny show.

Annons

Vad händer på Centrum i Hammarstrand på annandagen?

– Det blir en lite mindre föreställning än vanligt, med en del nya nummer och med betoning på dans, sång och musik snarare än talnummer. Jag vill inte avslöja för mycket, men jag tror att publiken kommer att få se en ny vinkel av oss.

Ni har också hjälp av två körer, Remix och Hammarstrands nya kör.

– Ja, under ledning av den förträffliga Stina Wahlén. De tillför verkligen jättemycket och gör att arrangemangen blir riktigt maffiga. Dessutom har det gått fortare att repa in den här showen, eftersom det är mycket mer sång än prat.

Ni har varit väldigt flitiga sedan starten. Kommer ni att fortsätta vara aktiva nästa år?

– Efter nyår ska vi samla ihop oss och se om det finns något engagemang från ensemblen. Men givetvis beror det även på folket, om någon vill komma och se oss så fortsätter vi.

Hur tycker du att ni har förändrats som grupp under den här tiden?

– I början hade vi ingenting att säga till om, nu gör vi allt själva. Vi har också lärt oss planera och vad som krävs för att det ska bli lyckat.

Har ni hört något av Rafael Edholm, som ledde tv-programmet ”Allt för byn”, på sistone?

– Han hade tydligen skrivit i gästboken för inte så länge sedan, men annars är det helt dött där nerifrån. Vi har spridit vårt namn i länet, men visst skulle det vara kul att få söka sig utanför Jämtland också.

Hur firar du jul?

– Med repetitioner, repetitioner, och repetitioner. Nej, men lite ledigt ska jag också ha, jag firar med familjen, vi har en härlig gemenskap. På julbordet klarar jag mig inte utan gravad lax och julskinka.

Annons